ResetRpg, Stwórzmy grę Java na komórkę. |
![]() ![]() |
ResetRpg, Stwórzmy grę Java na komórkę. |
wto, 09 mar 2010 - 15:06
|
|
|
Nowy na forum Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: wto, 09 mar 10 Nr użytkownika: 2,083 |
Jak pisze w opisie tematu: stwórzmy grę Java na komórkę.
Na początek dam adres strony: resetrpg.c0.pl Teraz opisze kogo potrzebujemy: Po pierwsze ludzi, którzy potrafią pisać w Javie, ich trzeba nam najbardziej! Każdego kto zna się na: grafice, pisaniu scenariuszy, robieniu muzyki, a także testowaniu: Zapraszam! resetrpg.c0.pl |
|
|
|
wto, 09 mar 2010 - 15:33
|
|
|
Archon Grupa: Moderatorzy Postów: 1,868 Dołączył: pią, 28 paź 05 Skąd: Wieża Archona Nr użytkownika: 10 Gadu-Gadu: posiadam |
to na koniec napisz co oferujecie, poza praca w mlodym szybko rozwijajacym sie zespole.
-------------------- |
|
|
|
wto, 09 mar 2010 - 18:35
|
|
|
Ekspert Grupa: Super użytkownicy Postów: 468 Dołączył: pon, 12 lis 07 Skąd: Sławno Nr użytkownika: 954 Gadu-Gadu: 11909981 |
Oni oferują: nieprzespane noce oraz odciski na paluchach
|
|
|
|
wto, 09 mar 2010 - 20:11
|
|
![]() Guru Grupa: Super użytkownicy Postów: 730 Dołączył: pią, 28 paź 05 Nr użytkownika: 13 Gadu-Gadu: 4806677 |
Nie żebym był bardzo wierzący ale strasznie nie podoba mi się już na samym początku na Waszej stronie "złota myśl" na dole a mianowicie: "Ten rozkładający się świat nie ma Boga a nawet jeśli znajdę i ukrzyżuje tego skur...na"
Wsumie to tylko forum koderskie ale to zdanie jest zajebiście obraźliwe i mając się za człowieka w pół inteligentnego nie zrobił bym nigdy gry z czymś takim bo jest to dla mnie odrzucające. Ale to Wasza sprawa co kodzicie. Tak tylko musiałem się napocić chwilę z moimi odczuciami. Pozdrawiam -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 13:59 |